Lidmaatschap

Lidmaatschap

Criteria

Het Genootschap van Limburgse Familie Bedrijven is officieel opgericht op 5 oktober 2015. Het aantal leden bedraagt momenteel 48 Limburgse Familie Bedrijven. Het doel is om in de komende jaren te groeien naar ca 75 familiebedrijven.

Deze criteria worden als maatstaf gehanteerd om lid te kunnen worden van het Genootschap van Limburgse Familie Bedrijven:

  • Het familiebedrijf heeft de hoofdzetel in Limburg
  • Het familiebedrijf heeft meer dan 70 fte's
  • De familie is vertegenwoordigd in de directie en/of is (mede) beleidsbepalend
  • De aandeelhoudende familie heeft de intentie om het bedrijf door te geven aan de volgende generatie
  • De deelnemers aan de bijeenkomsten zijn: DGA vanuit de familie, eigenaar vanuit de familie, beleidsbepalend familielid en/of potentiele opvolger

We verwachten van onze leden dat ze een actieve bijdrage leveren aan het genootschap, als lid van de vereniging en actief de groei van het genootschap ondersteunen.

Lidmaatschap

Procedure

Indien uw bedrijf interesse heeft om lid te worden, kunt u zich aanmelden via email info@glfb.nl. Het bestuur zal uw aanvraag toetsen en u binnen 1 maand informeren over uw aanvraag.

Het familiebedrijf wordt lid en benoemt een of twee familieleden als contactpersoon. De kosten bedragen € 695 per jaar excl. BTW. Een lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Hiervoor kunt u kosteloos deelnemen aan tenminste 3 bijeenkomsten met 4 personen. Indien met met meer personen wilt deelnemen, neem dan contact op met Moniek Simons 06-26799247. Het bedrijf heeft toegang tot het besloten deel van de GLFB website, waar o.a. een actuele ledenlijst, interessante rapporten en artikelen beschikbaar zijn.

Wenst u aanvullende informatie, neem dan contact op met onze contactpersoon.